GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
2 Kasım 2021 Salı 09:46

Eternals, Marvel'ın en az sevilen filmi oldu

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi Eternals'ın inceleme puanları paylaşıldı. Film, Rotten Tomatoes’da bugüne kadarki en düşük skoru alan Marvel yapımı oldu.

Yönetmenliğini Nomadland filmiyle Oscar kazanan Chloé Zhao'nun yaptığı yeni Marvel filmi Eternals'ın inceleme puanları paylaşıldı. Rotten Tomatoes skoru yüzde 63 olan Eternals; The Incredible Hulk (yüzde 67) ve Thor: The Dark World (yüzde 66) filmlerinin de gerisine düşerek Marvel’ın şimdiye kadarki en düşük Rotten Tomatoes skoru alan filmi oldu.
İlk izlenimlerde Eternals'ın, görsel zenginliğe ve kaliteli oyunculuklara sahip olduğu belirtilse de eleştirmenler, filmin senaryo açısından zayıf olduğunu aktardı.

Eleştirmenler, "Eternals'ın Marvel evreninin diğer filmlerinde işlenen konulara kıyasla sönük kaldığını düşünüyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan, Angelina Jolie, Kit Harington gibi isimler yer alsa da eleştirmenler hikâyeyi etkileyici bulmadıklarını öne sürdü.

Disney ve Marvel, 2 saat 37 dakika süren film için toplamda 200 milyon dolar para harcadı. 5 Kasım'da izleyiciyle buluşacak filmin gişede ulaşacağı rakamlar şimdiden merak konusu oldu.