GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
11 Kasım 2021 Perşembe 10:17

Esra Erol'da şoke eden itiraf! 'Beni çırılçıplak soyup, kapıya koydu'

Ekranların sevilen programı Esra Erol'de şoke eden gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Esra Erol’un sunuculuğunu yaptığı programda Karamanlı çiftin yaşadıkları izleyenleri hayrete düşürdü. Programa katılan Fatma Hanım, "Muhammet beni çırılçıplak soydu, kapının önüne koydu. Bunu hayatın gerçeklerini öğrenmem için yapmış" diyerek herkesi şaşırttı.

Esra Erol’da programında Karamanlı çiftin yaşadıkları izleyenleri hayrete düşürdü. Kocasını terk edip sevgilisine kaçan Fatma’nın itirafı Esra Erol’da kan dondurdu. Karaman'da yaşayan Adem Kiraz, sürekli evden kaçan eşinin bulunması için Esra Erol'dan yardım istedi.

Kiraz, "Eşim Fatma Kiraz çarşıya gidiyorum diye çıkıp, 2 yıl önce kaçmış olduğu kişiye tekrar kaçtı. 12 gün sonra tekrar eve geldi. 3 gün durup tekrar kaçtı.'' dedi.

BOŞANIP TEKRAR EVLENDİLER!

Eşiyle 4 yıl önce boşandıklarını dile getiren Adem Kiraz, "Muhammet Keleş ile 3 yıl resmi nikahsız yaşamış. Bana döndüğünde çocuğumuz var diye barışıp tekrar nikah yaptım. Eşim tekrar aynı adama kaçtı. Gülnar'da ıssız bir yerde yaşıyorlar. Kesin olarak ayrılmak istiyorum nikahı bozmak istiyorum" ifadelerini kullandı. 

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER

Canlı yayına katılan Fatma Hanım ve Muhammet Bey de Adem Kiraz ile yüzleşti. 

Ancak taraflar akıllara durgunluk veren iddialarda bulundu. Yan odadan canlı yayına bağlanan Muhammet Bey, Fatma Hanım'ın kendisinekaçtığını bir süre sonra da eşine geri gittiğini söyledi.

Fatma Hanım, "Muhammet beni çırılçıplak soydu, kapının önüne koydu. Bunu hayatın gerçeklerini öğrenmem için yapmış, o yüzden kocama geri döndüm" diyerek herkesi şaşırttı.