GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Ocak 2016 Cuma 16:10

Eski başkanlardan CHP Gençlik Kolları’na ziyaret

Konak İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Onur Utkan İlçi ve Erkan Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette İlçi ve Kaya gençlik kollarına Che Guevara ve Berkin Elvan’ın resimlerinin bulunduğu tablolar hediye etti.

EGEDESONSÖZ -  CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilen Sinan Sarıküse’ye Konak İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Onur Utkan İlçi ve Erkan Kaya ziyaret etti.

Ziyarette yeni görevinde başarılar dileyen İlçi ve Kaya, Sarıküse ve yönetim kuruluna hediye verdiler.

İlçi ve Kaya Che Guevara ve Berkin Elvan’ın resimlerinin bulunduğu tablo hediye etti.

İlçi ziyaret için sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaptı. İlçi, “Bize tüm samimiyeti ve parti saygısı ile Abi niteliği atfeden, yönetim kurulu toplantısına kabul eden ve yanlarında omuz omuza mücadele etmeye izin veren, CHE'nin bağımsızlık ruhunu BERKİN'in masumiyetinde bulan ve hediye ettiğimiz posterleri çalışma odalarına asıp bizi onre eden CHP İzmir il gençlik kolları Başkanı Sinan Sarıküse arkadaş başta olmak üzere yönetim kurulu üyesi arkadaşlara ve başlangıcımız, kökenimiz olan tüm gençlik kolları örgütüne sadakatimizi yineler. Teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.