GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
11 Eylül 2020 Cuma 10:08

Eski başkan Adnan Dolma içini döktü: Tarih yazdıktan sonra tarihe karışmak üzücü!

Bucaspor'un emektar başkan ve yöneticilerinden Adnan Dolma, "Kulübümüz kapanıyormuş. Üzülmemek mümkün değil. Kurduğumuz düzeni devam ettirselerdi, bugünkü acıları yaşamazdık" yorumunu yaptı.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - Bucaspor yönetimlerinde defalarca yer alan, başkanlık yapan, ayrıca Buca Futbol Akademisi'ne de başkanlık yapan Adnan Dolma, sarı-lacivertli kulübün içinde bulunduğu durumdan büyük üzüntü duyduğunu söyledi. "Süper Lig'e çıkarak tarih yazdıktan sonra, şimdi tarihe karışmak, yüreğimi acıtıyor. Bu mutsuz sonun tek sebebi, bizden sonra gelen yöneticilerin kulübü iyi yönetememesidir" dedi.

HEPİMİZ, BUCASPOR İÇİN EL ELE VERDİK
Çalıştığı ve başkanlık yaptığı yönetimlerde herkesin, Bucaspor'un için parasını, zamanını harcadığını, çok büyük emekler verdiğini belirten Adnan Dolma, "Hepimiz, Bucaspor için el ele vermiştik. Kulübü çok iyi yerlere getirdik. Fakat getirdiğimiz yerlerde takımı tutamadılar" ifadesini kullandı.

Bucaspor'un, bugünkü sefaleti yaşayacağını hiçbir zaman hayal bile edemediğini anlatan Adnan Dolma, şunları söyledi:

KURDUĞUMUZ DÜZENİ SÜRDÜRSELERDİ...
"Bizim en büyük servetimiz, altyapımızdı. Beş ayrı yaş grubu takımıyla turnuvalara katılıyorduk, üç takımımız şampiyonlukla dönüyordu. Muhteşem bir altyapımız vardı. Çok değerli futbolcular yetiştiriyorduk. Kulüplerin yaşama sebebi, altyapılarıdır. Hiçbir şey yapmayıp, sadece altyapıda önem verilseydi, bugün yine yaşıyor olurdu Bucaspor... Kurduğumuz düzeni devam ettirselerdi, amatör kümeye kadar düşmezdik en azından. Kulüple üç dört senedir hiç ilgilenmiyorum. Ortada bir başarısızlık olduğu muhakkak… Kulüp, iyi idarecilerin eline düşmedi. İyi yönetmiş olsalardı, kulüp bu hale gelmezdi. Süper Lig'e çıkarak tarih yazdık. Fakat o güzelliklerin kıymetini bilemedik. Bucaspor, güzel anılarıyla yüreklerimizde yaşayacak."