GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
21 Kasım 2021 Pazar 09:31

Erdoğan’ın programında değişiklik... O toplantıya katılmayacak!

26 Kasım günü İzmir’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı büyük oranda netleşmişti. Danışma kurulu toplantısının ardından Menemen’de miting yapması beklenen Erdoğan’ın programında değişiklik meydana geldi.

EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Kasım Cuma günü İzmir’e yapacağı ziyarete ilişkin ayrıntılar netleşiyor. Bakanlar Kurulu’nda bulunan çok sayıda bakan ile birlikte çıkarma yapacak olan Erdoğan’ın ilk olarak sabah saatlerinde il danışma kurulu toplantısına katılması bekleniyordu ancak yoğun gündem nedeniyle, programda değişikliğe gidildi.

Cuma namazından önce İzmir’de olması beklenen Erdoğan, ilk olarak Gaziemir’de namaz kılacak. Ardından saat 14.00'da Bayraklı’da 30 Ekim’de depremden etkilenen vatandaşlar için inşa edilen konutların teslim törenine katılacak. Burada depremzedelere yeni evlerini teslim edecek olan Erdoğan, Menemen’e geçecek. Saat 16.00'da Menemen’de halka hitap etmesi beklenen Erdoğan, burada düzenlenecek mini mitingde konuşma yapacak.