GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Mart 2023 Çarşamba 23:06

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘Karabağlar’ çıkışı: Oraya kim bakıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'in Karabağlar ilçesindeki kentsel dönüşüm hakkında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Ey Bay Bay Kemal, Karabağlar'da kim var? Oraya kim bakıyor? CHP belediyesi. Peki ne yapıyorsunuz siz Karabağlar'da?" dedi. 

EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Karabağlar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili tepki gösterdi. 

Erdoğan, dönüşüm konusunda İzmir’de yerel yönetimin üzerine düşeni yapmadığını belirtti. Erdoğan açıklamasında, "Ne yazık ki bizim muhalefetimiz çok konuşur ama hiçbir iş yapamaz. İzmir'de deprem oldu. İzmir belediyesi ana muhalefette. Ne yaptılar? Hiç. Biz gidene kadar bunlar ortada yoktu. İçişleri Bakanım, Çevre Şehircilik oraya gittiler, süratle işleri başlattılar. Milletimiz ne demeye başladı; 'yaparsa AK Parti yapar' dediler. Rezerv alanlarında hala çalışmalar ediyor. Ey Bay Bay Kemal, Karabağlar'da kim var? Oraya kim bakıyor? CHP belediyesi. Peki ne yapıyorsunuz siz Karabağlar'da?" dedi.