GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
21 Ekim 2017 Cumartesi 21:59

En romantik festival başladı... Çeşme'de 'aşk' zamanı

Çeşme Belediyesi'nin, yörede yaşanmış bir aşk öyküsünden ilham alarak düzenlediği Aşk Festivali, 3. kez start aldı. Kortej yürüyüşü ile başlayan festivalde stantlar açıldı, dans gösterileri ve konserler düzenlendi.

EGEDESONSÖZ- Çeşme Belediyesi'nin 3.sünü düzenlediği Aşk Festivali, coşkulu bir etkinlikle başladı.

Festival öncesi kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Festivalin Çeşme'ye çok yakıştığını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Yarımadadaki ve diğer ilçelerimiz ile köylerimizdeki festivalleri destekliyoruz. Hem tanıtım açısından, hem ürünlerin değerlendirilmesi açısından, hem ekonominin canlanması açısından hem de insanların buluşarak sosyalleşmesi ve birbirlerini tanıması, son zamanlarda azalan sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlenmesi açısından festivalleri çok önemsiyoruz. Aşk Festivali de böyle bir festival. Ben Çeşme Belediye Başkanımız Muhittin Dalgıç'ı kutluyorum. Güzel festivaller gerçekleştiriyor. Hareket oluyor, esnafımız hareketleniyor. Vatandaşlarımız gelerek eğleniyor. Bu tür etkinliklerin devamında çok büyük fayda var. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak sonuna kadar destekliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından balonlar hep birlikte gökyüzüne salındı. Dalyan sahilinde sergiler açılırken Bluco Entrudo Ritim Grubu ile Grup Son Dakika'nın performansları ise büyük alkış aldı.