GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Mayıs 2024 Perşembe 14:27

Emniyet takipteydi: Üniversiteye uyuşturucu operasyonu!

İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik timleri Dokuz Eylül Üniversitesi’ne bağlı Sabancı Kültür Merkezi’ne uyuşturucu operasyonu yaptı. Üniversite çalışanı A.E’nin sakladığı 1,5 kilo sentetik madde aramalarda bulunurken şahıs tutuklandı.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in en köklü üniversiteleri arasında yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi’nde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri uzun süredir takipte oldukları üniversite çalışanı A.E’nin uyuşturucu işi ve organizasyonu yaptığını tespit etti. 

Dokuz Eylül Üniversitesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Konak’taki Sabancı Kültür Merkezi’nde görevli çalışanın odasında yapılan aramalarda 1,5 kilo sentetik madde ele geçirildi.

Üniversite yönetiminin de bilgilendirildiği operasyonun ardından gözaltına alınan A.E tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Emniyetin teknik ve fiziki olarak uzun süredir takipte olduğu de ifade edilirken üniversite içinde bağlantılı olduğu başka isimler ve alım-satım yaptığı kişilere yönelik araştırmaların da sürdüğü öğrenildi.