GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
5 Ekim 2020 Pazartesi 09:46

Eleme gecesinde şoke eden itiraf

MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. 6 yarışmacının mücadele ettiği eleme potasında ilginç anlar yaşandı. Son zamanlarda özel hayatıyla sık sık gündemde olan Duygu Acarsoy yarışmaya veda etti. Yemeğini bilerek kötü yapan Duygu, zor anlar yaşadı. Peki Duygu Acarsoy, MasterChef'e neden veda etti.

16 yarışmacının mücadele ettiği MasterChef Türkyie yarışmasında bu hafta eleme potasına giden mavi takımdan dört, kırmızı takımdan iki yarışmacısı olmuştu.
Zorlu geçen haftanın ardından yarışmacılar dün akşam, elenmemek için mücadele etti! İki etaplı eleme turunda şefler ilk olarak yarışmacılara "Demirhindi" verdi ve yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Bu etapta en başarılı üç tabak Uğur, Esra ve Eray oldu.

DUYGU YEMEĞİNİ SABOTE ETTİ 

Final eleme oyununa giden Sefa, Didem ve Duygu Danilo şefin özel tarifi olan "BalıkEkmek" yemeğini yapmaya çalıştı. 40 dakika gibi kısa bir sürede tabaklarını yapmaya çalışan yarışmacılar zor anlar yaşadı. Deniz ürünlerinde oldukça başarılı olan Duygu bu kez yemeğini eksik yaptı. Şefler tadım sırasında Duygu'ya oldukça sinirlendi. Üç yarışmacının tabağını da tadan şefler kendi aralarında toplantı yaptı.
Duygu için konuşan Mehmet şef 'ciddi olarak sabote edilmiş bir tabak, bu seviyede bir yarışmacının böyle bir hata yapacağına inanmıyorum' ifadelerini kullandı.MasterChef Türkiye'de ender yaşadığımız gecelerden birini yaşıyoruz diye söze başlayan Mehmet şef, 'üç ciddi hatalı tabak var aramızda konuştuk ve kararımızı verdik' dedi.Somer şef 'Kasıtlı veya bilerek yemeğinde hata yapan var mı?' diye sordu. 'Bilerek ve isteyerek bugün kötü tabak çıkardım' diyen Dugu Acarsoy çok konuşulacak bir itiraf da bulundu.
Acarsoy, 'Bunun için sizlerden özür diliyorum, emeğiniz çok büyük. Ben bir akademisyenim üniversitede eğitmen olarak çalışıyorum. Ben bir tercih yapmak zorunda kaldım akademik kariyerim bu durum karşısında biraz daha ağır bastı ben de yemeğimi kötü yaptım' dedi.Duygu'nun şoke eden açıklamasının ardından şefler herhangi bir yorum yapmadı.(Hürriyet)