GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
17 Kasım 2016 Perşembe 13:41

Elçin Sangu'dan 'Altın Kelebek' açıklaması

Oyuncu Elçin Sangu, "Altın Kelebek Ödülleri" töreninde sanatçı Cüneyt Arkın'a saygısızlık yaptığı yönünde gelen eleştirilere sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi.

Geçtiğimiz pazar günü düzenlenen "43. Altın Kelebek Ödülleri" töreninde Elçin Sangu "En İyi Kadın Komedi Oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

Sangu'nun ismi okunmadan sahneye çıkarak usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın konuşmasını kestiği iddiası ve ödülü aldıktan sonra da Arkın'ın önüne geçerek konuşma yapması 'saygısızlık' olarak algılanmış ve eleştirilere neden olmuştu.

Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinin Defne'si Sangu gelen tepkiler üzerine Instagram hesabından bir açıklama yayımlayarak saygısızlık yapmadığını, durumun yanlış yönlendirilmeden kaynaklandığı açıkladı.

İşte Sangu'nun o açıklaması: "Altın Kelebek ödül töreninde yanlış yönlendirme sonucu adım okunmadan sahneye gönderildim. Bu nedenle kendimi hiç arzu etmeyeceğim bir konumda ve durumda buldum. Yaşanan olay heyecanımdan, şaşkınlığımdan ya da saygısızlığımdan kaynaklanmış değildir."

Kiralık Aşk dizisinin Ömer'i Barış Arduç, gecede 'En İyi Erkek Komedi Oyuncusu' ödülünü aldı.

Sangu ve Arduç'un başrolü paylaştığı Kiralık Aşk dizisi ise 'En Komedi Dizisi' ödülünü almıştı.