GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Eylül 2021 Çarşamba 14:42

El öpmeye gitti... Kiraz’a iki müjdeyle döndü!

Eşi Kasım Kutlu ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elini öpmeye giden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, “Cumhurbaşkanımızla Kiraz’ı konuştuk. Yer altı barajının açılışını yapmak üzere  ilçemize gelecek. Cumhurbaşkanımız, hastane konusunda da sevindirici haberler verdi” dedi.

EGEDESONSÖZ- Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, eşi Kasım Kutlu ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Külliye’de ziyaret etti, elini öptü. 26 Ağustos’taki nikahta nikah şahitliği yapması beklenen ancak afetler nedeniyle törene gelemeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kutlu çiftini kabul etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Beştepe’de eşim ile ziyaret ettik. Gündemimiz her zamanki gibi Kiraz’dı. Çok verimli bir görüşme oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum”  mesajını yayımlayan Saliha Özçınar Kutlu, ziyaretle ilgili şunları söyledi:

“Gerçekten çok verimli bir görüşme oldu. Cumhurbaşkanımız nikahımıza gelememişti, biz kendilerine gittik. Cumhurbaşkanımızı, Suludere Yer altı Barajı’nın açılışını yapmak üzere önümüzdeki aylarda ilçemize gelecek. Türkiye’de bir ilk olan yer altı barajımızla Kiraz ovası sulanacak, daha da bereketlenecek. Ayrıca yapımı yılan hikayesine dönen yeni hastane inşaatıyla ilgili müjdeler aldık. Projenin yakında askıya çıkacağını söyleyebilirim.”