GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
19 Nisan 2017 Çarşamba 09:28

Ekol Hastanesi'de estetik sohbetleri devam ediyor

Ekol Hastanesi Estetik Kliniği seçkin sanatçılarla hastalarını buluşturmaya devam ediyor. Ekol Hastanesi Estetik Sohbetleri adı altında düzenlenen etkinliklerin bu ayki konukları Kainat Güzeli Yüksel Ak ve Türkiye Güzeli modacı ve tasarımcı Emel Yıldırım oldu.

Ekol Hastanesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen sohbete İzmir cemiyet hayatından çok sayıda tanınmış isim ve Ekol Hastanesi’nden hizmet almış hastalar katıldı.

Besim Kazado’nun yönettiği toplantıda Ekol Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanları Prof. Dr. Mübin Hoşnuter ve Doç. Dr. Fatih Uygur katılımcıların burun estetiği, yüz germe, botoks, dolgu uygulamaları, meme estetiği, popo estetiği gibi konularda merak ettiği soruları yanıtladı.

Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz katılımcılara hastane hakkında bilgiler verdi. Opr. Dr. Baz, “ Hastanemizde KBB, göz hastalıkları, genel cerrahi, ortopedi ve travmatoloji, estetik ve plastik cerrahi branşlarında hizmet vermekteyiz. İzmir’in başarılı hekim kadrosuyla çalışmaktayız. Amacımız İzmir ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti vermektir” dedi.

Kainat Güzeli Yüksel Ak aslen İzmirli olduğunu da belirterek, “ İzmirli kadınlarla bir arada olmaktan ve Ekol Hastanesi’nde bulunmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi. Türkiye Güzeli Modacı ve tasarımcı Emel Yıldırım “ Estetik operasyonlar kadınlar için büyük önem arz etmektedir. Bu tedavilerin deneyimli ellerde, gelişmiş sağlık merkezlerinde yapılması gerekmektedir. Estetik operasyon yaptırmak isteyenler hekimlerini ve sağlık merkezlerini iyi araştırmaları gerekmektedir.” dedi.

Ekol Hastaneleri PR sorumlusu Besim Kazado’nun sunduğu sohbet ses sanatçısı Harika Esra’nın söylediği şarkılarla neşe içinde sona erdi.