GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
9 Mart 2017 Perşembe 10:48

EGİKAD başarılı kadınları ödüllendiriyor

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD), Ege Bölge Sanayi Odası Vakfı (EBSOV) Kadınlar Birliği Başkanı İhsan Özduran'a çocuklara, gençlere ve kadınlara hizmetlerinden dolayı ödül verdi. EBSO Sanayi Kulübü’nde verilen yemeğe, EGİKAD üyeleri ve EBSOV Kadınlar Birliği Başkanı İhsan Özduran katıldı.

EGİKAD olarak her zaman kadın hakları konusunda çalışmalar yaptıklarını belirten EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros "Dernek olarak bugüne kadar her zaman kadın hakları için mücadele ettik ve kadın girişimcileri cesaretlendirdik. Bu yıl da 8 Mart’ı bir vesile olarak görerek, her yıl başarılı kadınları ödüllendirmeye karar verdik. Böylece hem onları cesaretlendirmek hem de yeni nesillere örnek göstermek anlamlı olur diye düşündük. ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü Başarı Ödülleri’ adını verdiğimiz bu ödüllerin ilkini de EBSOV bünyesinde yürüttüğü çalışmalarla topluma örnek hizmetler veren İhsan Özduran’a verdik” dedi.

“EGİKAD’DAN ÖDÜL ALMAK ONUR”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Başarı Ödülleri’nin ilkine layık görülen EBSOV Kadınlar Birliği Başkanı İhsan Özduran ise, EGİKAD gibi başarılı bir dernek tarafından böyle bir ödüle layık görülmenin kendisini onurlandırdığını belirterek, “Hem EGİKAD, hem EBSOV, topluma hizmet için durmadan çalışan kurumlar. EGİKAD gibi kadının her alanda haklarını savunan bir dernekten, böyle anlamlı bir günde ödül almak beni çok gururlandırdı. Umuyorum ki bizim aldığımız bu ödüller, yeni nesilleri topluma hizmet yolunda çalışmaları için yüreklendirir” diye konuştu.

EGİKAD’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Başarı Ödülleri için düzenlediği yemek, EGİKAD Başkanı Nilhan Antitoros tarafından EBSOV Kadınlar Birliği Başkanı İhsan Özduran’a plaket takdim edilmesiyle son buldu.