GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
18 Kasım 2016 Cuma 12:23

EGİAD’ta yönetim yeni adaylarından Egedesonsöz’e ziyaret

Ege Genç İş adamları Derneği’nin 26 Kasım’daki olağan genel kurulu öncesi yönetimin tek adayı Aydın Buğra İlter ve ekibi Egedesonsöz’ü ziyaret etti.

EGEDESONSÖZ - Ege Genç İş Adamları Derneği’nde (EGİAD) 14. dönem yönetimi için 26 Kasım Cumartesi Swissotel'de sandık başına gidecek.

Seçime sayılı günler kala yola başkanlığın tek talibi olarak devam eden Aydın Buğra İlter ve yönetim kurulu adayları Ege’de Sonsöz’ü ziyaret etti.

EGİAD’ın ilk kadın başkanı olan Seda Kaya ve yönetiminin iki dönem görevini tamamlaması üzerine tek liste ile gerçekleşecek seçimlerde yeni yönetimin başkanlık görevine EGİAD Yönetim Kurulu başkanvekili Aydın Buğra İlter aday olmuştu.

AZ SAYIDA SÜREKLİ PROJELER
Ege’de Sonsöz ziyaretinde yol haritası hakkında bilgi veren Buğra İlter, “Biz önümüzdeki dönem iş hayatının önceliklerini, iş dünyasına fayda sağlayacak faaliyetlere yoğunlaşacağız. Stratejik çalışma alanlarımızı  belirledik… Küçük küçük çok fazla şey yapmak yerine az sayıda sürekli projeler yapmayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

ŞİKAYET DEĞİL ÇÖZÜM ÖNERİSİ
İzmir’in kalkınması için çalışmalara hız katacaklarını söyleyen İlter, “Biz sadece sorunları tespit edip şikayet etmek değil, sorunlarla ilgili çözüm önerileri sunacağız. Gerekli alt yapı çalışmalarını yapıp kamuoyunu aydınlatmak için çalışmalar yapacağız. Aynı zamanda belirlediğimiz stratejik konularla ilgili de çalışmalarımızı, raporlarımızı yerel yönetimlere sunacağız” dedi.

İZMİR’İN ÜSTÜNLÜKLERİNİ ANLATACAĞIZ
İlter, “Önümüzdeki dönem ağırlıklı olarak yoğunlaşacağımız konulardan biri İzmir’in iş ve yatırım hayatındaki mukayeseli üstünlüklerini sistematik olarak çalışıp bunun tanıtımını yapmak zorundayız. Aynı zamanda sanayi 4.0’a önem veriyoruz. O alanda çalışmalarla farkındalık yaratmak istiyoruz. Girişimcilik zaten bizim uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir konu. Buna ilave olarak kurum içi ve aile içi çalışmalar yapacağız. Ayrıca Kemeraltı’nda bizim sosyal kültürel etkinlik merkezi çalışmamız var.  Bu çalışmaların yanı sıra iş hayatını ve önceliklerini  değerlendiren çalışmalar yapacağız” diye konuştu.