GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
22 Mart 2017 Çarşamba 15:57

EGİAD şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına el uzatacak

Ege Genç İşadamları Derneği EGİAD, önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Genç işadamları, 21 Nisan’da Saat 20.00’de Sabancı Kültür Merkezi’nde Şehit ve Gazi Ailelerinin Çocukları yararına bir konser düzenleyecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi Senfoni Orkestrası tarafından EGİAD adına verilecek özel konsere, iş dünyasının yanı sıra şehit ve gazi aileleri de katılacak. Dokuz Eylül Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nın vereceği konserden elde edilen gelir, 23 Nisan Ulusal Çocuk Bayramı öncesinde şehit ve gazi çocuklarına bir nebze de olsa umut sağlayacak.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan EGİAD Başkanı Aydın Buğra İlter, konserden elde edilecek gelirin şehit ve gazi ailelerinin çocukları için kullanılacağını vurgulayarak, "Kahramanlarımızın bize emaneti eşleri, çocukları için dernek olarak elimizden geleni yapacağız. Özellikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde şehit ve gazilerimizin en değerli varlıkları çocuklarına sahip çıkmak boynumuzun borcudur" ifadesini kullandı. Şehit ve gazi aileleri için farkındalık yaratmak adına ilk adımı bu konserle attıklarına vurgu yapan EGİAD Başkanı, "Vatanı için canını feda eden şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyoruz. Şehit ve gazi ailelerimiz evlatları için farkındalık yaratmak adına ilk adımı bu konser ile atmış olacağız. Gelin hep beraber onların geleceğine güzel bir katkı koyalım" dedi. Şefliğini Münif Akalın'ın gerçekleştireceği konserde,  piyanoda Talia Özlem Baltacılar, Kontrbasta Tahir Sümer yer alacak.