GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
15 Şubat 2017 Çarşamba 09:42

EGEV 25’inci yılını Bakan Zeybekci ile kutlayacak

Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV)’nın kuruluşunun 25’inci yılını 20 Şubat akşamı İzmir Hilton Oteli’nde düzenleyeceği gece ile kutlayacak. Geceye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım da katılacak.

Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV)’nın kuruluşunun 25’inci yılını 20 Şubat akşamı İzmir Hilton Oteli’nde düzenleyeceği gece ile kutlayacak. Geceye birçok iş insanı, bürokrat ve akademisyen ile birlikte Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım da katılacak.

25 YILDIR KATMA DEĞER KAZANDIRIYORUZ

EGEV’in 25’inci yılının görkemli bir şölenle kutlanacağını dile getiren EGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam, Ege Bölgesi’nin gelişiminde büyük katkısı olan EGEV’in 25 yıldır bölgeye katma değer kazandırdığını söyledi. Bölgesel kalkınmanın fikir babası olan EGEV’in yeni projeler ile bölge kalkınmasında önemli rol üstlenmeye devam edeceğinin altını çizen Susam, “EGEV çeyrek asırdır bölgeye önemli hizmetler sağladı. Bundan sonra da yeni projelerle bölge gelişiminde daha aktif rol oynamak istiyoruz” dedi.

EGEV’in 25’inci yıl kutlamalarına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağını söyleyen Susam, “Bakanımızdan bölge için yeni müjdeler almayı ümit ediyoruz. Denizlili olan bakanımız bölgemizi yakından tanıyor. Gecemizde de bizlerle birlikte olmasından çok mutluyuz. 25’inci yılımızda güzel biz iz bırakacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. 

EGEV’in 25’inci yıl kutlamalarında ayrıca EGEV’e bugüne kadar hizmet edenlere teşekkür plaketleri de takdim edilecek.