GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
9 Kasım 2016 Çarşamba 13:02

Egedesonsöz’e ziyaretçi yağmuru

Egedesonsöz Gazetesi’nin Kanun Hükmünde Kararname ile yeniden açılmasının ardından ziyaretçi yağdı. Kentin siyaset ve iş dünyasını temsil eden birçok kişi gazeteye gelerek çalışmalarında başarılar diledi.

EGEDESONSÖZ - 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kısa bir süre sonra yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Egedesonsöz Gazetesi yeniden yayın hayatına başladı.

- FOTO GALERİ: EGEDESONSÖZ’E ZİYARETÇİ YAĞMURU…

Smyrna Basın Yayın Gazetecilik LTD.ŞTİ bünyesinde yer alan basılı gazete için alınan kapatma kararı üç aylık bir sürenin ardından düzeltilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere tüm bakanların imzaladığı son çıkan 668 Sayılı KHK ile yeniden açılan Egedesonsöz ile ilgili alınan yanlış karardan dönüldü.

İnternet yayıncılığının ilki olan ve başarılarıyla adından söz ettiren Egedesonsöz’ün yeniden açılmasından sonra birçok kişi ziyarette bulundu. Kentin siyaset, yerel yönetim ve iş dünyası başta olmak üzere birçok kesimi “geçmiş olsun” dileklerini iletti.  Kurumun yeniden faaliyete başlaması ve gazetenin idari bina olarak kullandığı yerin açılmasından sonra yüzlerce kişi ziyarette bulundu. Birçok kişi de gönderdiği mesajda yanlıştan dönülmesinin gazetecilik açısından büyük bir kazanım olduğunun da altını çizdi. Egedesonsöz’ün başarılı ve ilkeli yayıncılık denilince akla gelen ilk yer olduğunu belirten isimler çalışmalarında başarılar diledi.