GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
20 Şubat 2016 Cumartesi 10:30

Ege Üniversitesi’nde koltuğa bir aday daha!

Ege Üniversitesi Rektörlüğü için adı geçen Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun rektörlüğe adaylığını açıkladı.

Yeşim YAVUZER/EGEDESONSÖZ - Ege Üniversitesi'nde rektörlük yarışına bir isim daha eklendi. Rektörlük için adı geçen Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun rektörlüğe aday olduğunu açıkladı.

Hedefini, "Tüm çalışanların ve öğrencilerin mutlulukla geldiği, huzur ve güven içinde çalıştığı, yarınından emin, mutlulukla ve huzurla evine dönen, çalışkan ve üretken insanlardan oluşan, bilimde, teknolojide, sanatta, sporda öncü ve lider bir Ege Üniversitesidir" ifadeleriyle açıklayan Hoşcoşkun'un adaylık açıklaması şu şekilde: "Sayın Cumhurbaşkanımız bu yıl aralarında Ege Ünivesitemizin de bulunduğu çok sayıda Devlet Üniversitesine Rektör ataması yapacaklar.

Üniversite hayatıma başladığım 1973 yılından beri mensubu olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduğum Ege Üniversitesinin rektörlüğüne aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Hedefim, tüm çalışanların ve öğrencilerin mutlulukla geldiği, huzur ve güven içinde çalıştığı, yarınından emin, mutlulukla ve huzurla evine dönen, çalışkan ve üretken insanlardan oluşan, bilimde, teknolojide, sanatta, sporda öncü ve lider bir Ege Üniversitesidir.

Bu yolda kıymetli desteğinizle birlikte çalışarak üniversitemizi daha ileriye götüreceğimiz inancıyla sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum."