GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
5 Temmuz 2017 Çarşamba 10:58

Ege Üniversitesi Hastanesi’ne serinleten destek

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne 136 adet klima bağışında bulunan hayırsever Mehmet Şerafettin Yazan’a Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan ve Başhekim Vekili Prof. Dr. Cemil Gürgün tarafından “Teşekkür Plaketi” verildi.

Uzun yıllardır Ege Üniversitesi Hastanesi’ne çok önemli bağışlarda bulunan hayırsever Mehmet Şerafettin Yazan, bu yaz da tüm hastane çalışanlarının, hastaların ve hasta yakınlarının sıcaktan etkilenmemesi amacıyla yine büyük bir fedakârlıkta bulunarak 136 adet klima bağışında bulundu.

Bu sıcak havalarda herkesi serinleten ve mutlu eden çok önemli bir bağış olan klimaların büyük çoğunluğu hasta birimlerine takıldı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan ve Başhekim Vekili Prof. Dr. Cemil Gürgün tarafından ünlü hayırsever Mehmet Şerafettin Yazan’a “Teşekkür Plaketi” verildi. 

Prof. Dr. Gürgün, “Ege Üniversitesi Hastanesi, ülkemizin en sıcak bölgelerinden birinde hizmet vermektedir. Göreve geldiğimiz Mart ayında öncelikle ameliyathanelerin klima sorununu çözmek amacıyla yurtdışından gerekli cihazların satın alımları yapılarak Haziran ayı içerisinde montajları yapıldı. Ayrıca çok sıcak olması öngörülen yaz ayları nedeniyle hayırseverimiz tarafından bağışlanan 136 adet klima yine Haziran ayı başında faaliyete geçmiştir. Son yılların en sıcak günlerinin yaşandığı bu zamanlarda destekleri ile bizleri onurlandıran Mehmet Şerafettin Yazan’a şükranlarımızı sunarım” dedi.