GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
30 Temmuz 2017 Pazar 21:00

Ege Denizi'nde korkutan deprem! Şiddeti...

Kandilli rasathanesi verilerine göre Yunanistan açıklarında 5 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem Bodrum'dan da hissedildi!

Kandilli rasathanesi verilerine göre Yunanistan açıklarında 5 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD ise Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.Deprem Bodrum'dan da hissedildi!

Son depremler listesi güncellenmeye devam ediyor. Kandili Rasathanesi resmi sayfasından son depremlerin listesini duyuruyor. Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ege Bölgesi’nden deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan (AFAD) aktarılan bilgiye göre, Muğla'nın Bodrum ilçesinde saat 10.02'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerden de hissedildi.

29 Temmuz tarihinde MUĞLA’nın Ula İlçesi’nde saat 05.24’te Richter Ölçeği’ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, merkez üssü Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Arıcılar Köyü’nde sabah saat 05.24’te Richter Ölçeği’ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise depremin büyüklüğünü 3.9, derinliğini ise 13 kilometre olarak açıkladı.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre 20.51'de Ege Denizi'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi: