GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
24 Temmuz 2017 Pazartesi 11:08

Efes Rotary'de Layık dönemi

İzmir Efes Rotary Kulübü 2017-2018 dönemi devir teslim töreni gerçekleşti. Dönem Başkanı Kaner Kavcıoğlu başkanlık görevini Avukat Dinçer Layık’a devretti.

Uluslararası Rotary’e bağlı 1996 yılında kurulan “Tek ses tek nefes; İşte Efes" sloganıyla birlikte hareket etme bilincini kendine ilke edinmiş olan İzmir Efes Rotary Kulübü çok sayıda üyenin katılımıyla bu yılki devir teslim töreninde bir araya geldi.

Eğitimden çevreye pek çok proje üreterek insanlığa hizmet için çalıştıklarını dile getiren Efes Rotary Kulübü'nün geçmiş dönem başkanı Kaner Kavcıoğlu “Büyük bir hizmet aşkıyla yürüttüğüm görevimi çıtayı daha yükseklere taşıyacağına inandığım Dinçer Layık’a devretmekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Görevi devralan Dinçer Layık da “Biz kulüp olarak kurulduğumuz günden bugüne fark yaratan pek çok işe imza attık ama bu yıl dönem sloganımız olan “Rotary Fark Yaratır" ile daha da büyük farklar yaratacağımıza inanıyorum. İlk olarak, ‘Spina Bifida’ yani gebelik döneminde oluşan ancak gebelik öncesi tedavi edilmesi konusunda uzmanlar tarafından uyarılan hastalığa toplum nezdinde farkındalık yaratacağız. Bu projemizin Çocuk Felci gibi Uluslararası bir proje haline gelmesi ise en büyük hedefimiz" dedi.

Devir teslim töreni İzmir Efes Rotary ve İzmir Efes Rotaract Kulübü üyelerinin toplu pasta kesimiyle sona erdi. (DHA)