GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
26 Temmuz 2022 Salı 10:45

EBSO Meclisi'nde 'logo' tartışması... Seçim öncesi soğuk savaş!

Ege Bölge Sanayi Odası’nda (EBSO) yapılacak seçimler öncesinde birbirlerine rakip olan Başkan Ender Yorgancılar ile Mustafa Karabağlı arasında tartışma yaşandı. Karabağlı, logonun basın tarafından kullanıldığını, kendisinin kullanmadığını belirtti. Başkan Yorgancılar ise “Ben hiçbir özel işimde EBSO’nun logosunu kullanmadım, kullanmam” dedi.

EGEDESONSÖZ- EBSO Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Başkan Ender Yorgancılar önderliğinde bir araya geldi.

Toplantıda İbrahm Gökçüoğlu ile Hakkı Attaroğlu, EBSO seçimlerinde aday olacaklarını ilan etti.

Meclis gündeminde önümüzdeki günlerde yapılacak olan başkanlık seçimi konusu vardı. Başkan adaylarından olan Mustafa Karabağlı ile Başkan Ender Yorgancılar arasında “logo” tartışması yaşandı.

Karabağlı’nın aday tanıtım toplantısında EBSO logosunu kullandığını belirten Yorgancılar yaptığı açıklamada “meclis üyesiydim ve başkanlığa sırayla geldim. Çünkü burası dernek değil. Her yaptığım başkanlıkta, birisini bitirip öbürüne başladım. Başka bir yerde görevliyken oradan, buraya gelmedim. Yaptığın başkanlık açıklamasında EBSO logosunu kullanmaman gerektiğini birçok görevde bulunmuş birisi olarak kullanmaman gerektiğini söylerdim. Ben hiçbir özel işimde EBSO’nun logosunu kullanmadım, kullanmam” dedi.

BEN DEĞİL BASIN KULLANDI
Yorgancılar’ın ardından söz alan Karabağlı ise “logoyu ben kullanmadım, basın kullanmış” dedi.

İki ismi karşı karşıya getiren basın davetiye ise şöyle: