GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Aralık 2023 Cuma 10:17

Ebru Şimdi, Balçova’dan aday adayı

Serbest Muhasebeci, Mali Müşavir Ebru Şimdi, “Balçova için yenilikçi ve etkili çözümlerle dolu bir yönetim anlayışını temsil etmeyi taahhüt ediyorum” sözleriyle aday adaylığını açıkladı.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesi Balçova’da belediye başkanlığına talip olanlar arasına iş kadını Ebru Şimdi de katıldı. Şimdi, çok sayıda seveniyle birlikte gerçekleşen törende aday adaylık dosyasını CHP İlçe Başkanı Murat Aküzüm’e teslim etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Belediye Başkanı Burhan Özfatura döneminde Genel Sekreter olan Talat Şimdi’nin yeğeni Ebru Şimdi, serbest muhasebeci, mali müşavir, işletme bilim uzmanı ve eğitimci olarak çalışıyor.

Ebru Şimdi, şunları söyledi:

“Bu seçimde, Balçova için yenilikçi ve etkili çözümlerle dolu bir yönetim anlayışını temsil etme taahhüdünde bulunuyorum. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına duyarlı, açık iletişimli ve katılımcı bir belediye yönetimi oluşturmayı hedefliyorum. İlçemizin kalkınması, sürdürülebilir büyüme ve vatandaşlarımıza daha iyi yaşam kalitesi sunma arzusuyla Balçova Belediye başkanlığına talibim.”