GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Kasım 2019 Çarşamba 18:55

Duygulandıran buluşma: Asiye teyzenin duasını aldı

Bayraklı Belediyesi 74 yaşında yalnız yaşayan Asiye Akkuş’un evini tamir etti.  Belediye Başkanı Serdar Sandal’a teşekküre gelen Asiye teyze, “Evimin çatısı akıyordu. Artık sorunum kalmadı. Allah razı olsun” dedi.

EGEDESONSÖZ- Bayraklı Belediyesi yalnız yaşayan 74 yaşındaki Asiye Akkuş’un derdine derman oldu.  Kış mevsiminin yaklaşması ve yağmurların artması nedeniyle evinde zor günler geçiren Asiye teyze belediye başvuru yaptı.  Asiye teyze, kendisine bu konuda yardımcı olunmasını, zor durumda olduğunu söyledi. Harekete geçen belediye ekipleri Körfez Mahallesi’nde bulunan evin tadilatını gerçekleştirdi.  Evin ihtiyaçlarını da gideren belediye sosyal yardım işleri müdürlüğü üzerinden de yardımda bulundu.

Asiye teyze, teşekkür için belediyeye gelerek Başkan Serdar Sandal ile buluştu. Asiye teyzeyi makamında ağırlayan ve çay ikram eden Başkan Sandal, elini öptü, hayır duasını aldı.  Asiye Teyze, ilgisi için belediye yönetimine ve Başkan Sandal’a teşekkür ederken, “Evimin çatısı akıyordu. Artık sorunum kalmadı. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.