GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Mart 2019 Salı 09:51

DP İzmir’den açıklama: ‘Biz milletin sesiyiz, biz milletin ta kendisiyiz’

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı’ndan, 31 Mart yerel seçimleri için belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından kamuoyuna açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Demokrat Parti’nin 73 yıllık koca bir çınar bizler de bir tarihi sorumluluk alarak şanlı geçmişine yakışır bir duruş sergiliyoruz. İnanıyoruz ki bu tarihi duruş Türkiye'de bugün yaşanan siyaseti çift kutuplu hale getirerek önünüze konan iki tercihinden birini seçmek zorunda değilsiniz.

Bizler de Demokrat İzmir olarak gücümüz nispetinde hem Türkiye genelinde hem de İzmir'de partimize bir oy fazla alabilmek adına başkan adaylarımız ile mücadele vereceğiz.

Merkez sağın tek adresi ve gerçek sahibi olan biz Demokratlar, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Türkiye siyasetinin yükselen değeri olacağız. Tekrardan bu büyük milletin gönlünü kazanacağız. Göreceksiniz 1 Nisan sabahı bundan tam 73 yıl önce "Yeter Söz Milletin" diyerek başlangıç yaptığımız bu ülkenin harcına alın terini katmış, bir ülke inşa etmiş, yokluğu millet lehine “varlık” etmiş bir hareketin mensupları olarak 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde tüm seçim bölgelerindeki adaylarımızla iradelere ipotek koymak isteyenlere inat "Yeter Söz İzmir’in Çare Var Demokrat Parti Var” ifadelerini kullanıldı.