GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Şubat 2022 Pazar 17:05

Dört meslek odasında tek listeli seçim!

Çevre, Peyzaj, Jeofizik ve Makine Mühendisleri odalarının başkan ve yönetim kurulları, tek listeli seçimler sonucunda belli oldu.

EGEDESONSÖZ - İzmir'de bugün, TMMOB'a bağlı dört meslek odasının daha genel kurulu yapıldı. Çevre Mühendisleri, Peyzaj Mühendisleri, Jeofizik Mühendisleri ve Makine Mühendisleri odaları, yeni yönetimlerini belirledi.

ÇAĞDAŞ ÇEVRE MÜHENDİSLERİ GRUBU TEK ADAYDI
Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay'ın yeniden aday olmadığı genekurulda Çağdaş Çevre Mühendisleri Grubu yönetime talip oldu. Serhat Tanyeri önderliğindeki grup, üyelerin oylarının tamamını alarak göreve geldi. Yönetim kurulu, ilk toplantıda başkanını belirleyecek.

Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nin yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: İlknur Kesercioğlu, Ahmet Mustafa Güleş, Serhat Tanyeri, Narin Polat, Hilal Başaran, Fehmican Ünsalan ve Ro Şirin Erdoğan.

PEYZAJ MÜHENDİSLERİ, BAŞKAN GÜLER İLE DEVAM
Peyzaj Mühendisleri Odası İzmir Şubesi de Başkan Elvin Sönmez Güler ve yönetim kuruluyla devam edecek. Elvin Sönmez Güler'in tek aday olarak girdiği seçimde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Salih Yeşilbaş, Nurdan Erdoğan, Esra Dündar, M. Sirhan Özen, Betül Çavdar ve Ozan Dinçtürk.

JEOFİZİKÇİLER'İN BAŞKANI YENİDEN SİNANCAN ÖZİÇER
Jeofizik Mühendisleri İzmir Şubesi Genel kurulunda da tek listeli bir seçim vardı. Mevcut Başkan Sİnancan Öziçer, Cemre Erkmen, Banu Özlem Karaca, Elif Balkan Pazvantoğlu, Ziya Orhan Derinsu, Ahmet Yaman ve Safa Tülek'ten oluşan yönetim kurulu ile üyelerden güvenoyu aldı.

MAKİNE MÜHENDİSLERİ'NDE İLKİN BOZ DÖNEMİ
Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi genel kurulunda da mevcut başkan Melih Yalçın aday olmadı. Yalçın yönetiminde başkan yardımcılığı görevini yürüten İlkin Boz'un liderliğindeki liste, tek aday olarak seçime girdi.İlkin Boz başkanlığındaki yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle: Ziya Haktan Karadeniz, Evrim Aksoy, Yıldız Sınmaz Uzgan, Ezgi Yıldız, Yelda Çetiner, Arslan Çağlayan Gürel