GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
31 Ocak 2021 Pazar 20:56

Dördü aynı yerde bulundu: Ahmetli katliamı!

Ahmetli ilçesinde tarladan dönen bir çiftçinin yol kenarında rastladığı 4 gençten 3'ünün silahla başlarından vurulduğu belirlendi. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen olayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

Manisa'nın Ahmetli ilçesi Kestelli Mahallesi'nde tarla yolunda 4 gence ait ceset bulundu.

Akçeşme mevkisinde tarlasından dönen bir çiftçi, yol kenarında bir aracın yanında 4 ceset görerek durumu jandarmaya bildirdi.

Bunun üzerine bölgeye jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri yönlendirildi. Ekipler, olay yerinde yaptıkları incelemede, Serkan (23) ve Ümit Zangal (20) ile Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın'ın (24) hayatını kaybettiğini belirledi.

Bu kişilerden 3'ünün av tüfeğiyle başlarından vurulduğu, birinde ateşli silah ya da kesici, delici alet yarası olmadığı, söz konusu tüfeğin ise Muharrem Zengin'in babasına ait olduğu tespit edildi.

4 gencin cansız bedenleri, incelemelerin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bölgeye gelen ölen kişilerin yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Öte yandan Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, söz konusu olayda 3 kişinin av tüfeği ile öldürüldüğü belirtilerek, şunlara yer verildi:

 "Olay yerinde bulunan ve olayda kullanıldığı düşünülen av tüfeğinin maktullerden Muharrem Zengin'in babasına ait olduğu tespit edilmiştir. Silah yarası bulunmayan ve olay yerinde ölü bulunan bir vatandaşımızın vefat sebebi ise otopsi sonucu belirlenecektir."

SİLAH SESLERİ ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ
Kestelli Mahallesi Bintepeler Atçeşme mevkisinde saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, art arda silah sesi duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, bir otomobilde 4 genci başlarından silahla vurulmuş olarak buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde 4 kişinin de yaşamını yitirdiği belirlendi.

4 GENÇ AYNI LİSEDEN ARKADAŞ
Araştırmada öldürülen gençlerin 22-24 yaşlarında ve aynı liseden arkadaş oldukları ve pompalı tüfekle vuruldukları belirlendi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından 4 kişinin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Bölgeye gelen Ahmetli Kaymakamı Gökay Özkan olay yerinde ekiplerden bilgi aldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)