GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
10 Nisan 2017 Pazartesi 10:22

Dolunay, retro Merkür ve 5 adımda haftamız

Pazartesi gecesinden itibaren Merkür Boğa burcunda gerileyecek. Mali konular, aile ilişkileri, benimsediğimiz kişilerle aramızda geçen yanlışlık konuları... Her zamankinden daha fazla dikkatli olmakta fayda var. Merkür 20 Nisana kadar Boğa burcunda retro hareketini sürdürecek.

Salı sabahı dolunay gerçekleşiyor. Hani geçtiğimiz hafta boyunca birçoğumuzda uykusuzluk yaratan dolunay! Terazi burcunun 21 derecesinden hem Uranüs’ü ( yenilikler, şok haberler ve yıkıcı olaylar) hem Jüpiter’i ( şans, bolluk ve genişleme) tetikleyecek. Jüpiter’in geriliyor oluşu eski teklifleri gündeme getirebilir. Bir tamamlanma ve sonlanma sürecidir bu ve genellikle evlilik, yakınlarla ve danışmanlarla ilişkileri zorlayacak, gerekirse sonlandıracak. Şanssızlık nedeniyle ilişkileri sonlandırmakla, ani olaylar nedeniyle ilişkileri sonlandırıp gerçek şansı bulmak gibi sonuçları da olabilir. Doğum haritanızdaki konumuna göre kimilerine şans kimilerine şanssızlık verebilir. Kova ve İkizler için şanslı evre…
Cuma günü Uranüs-Güneş kavuşumu Koç burcunda oluştuğunda herkes için yaşamının farklı alanlarında sürprizler, beklenmedik olaylar ve şok eden haberler söz konusu olacak. Cuma günü programınızın esnek olmasında fayda var. Aynı gün Venüs-Satürn karesi ( olumsuz açı) de can sıkıcı olabilir. Yalnız ve sevgisiz hissetmek olayları daha da zorlaştırabilir. Ve Mars B M karşıtlığı mali risklerin kaybetmeye dönük sonuçlarını gündeme getirebilir.
Hafta sonunda 15 Nisan da Venüs durağanlaşacak. Balık burcunun 26.derecesinde gerçekleşen durağanlaşma gün boyunca duygusal tutulmalara neden olurken, bir sonraki gün ilerleme devam edecek. Durağanlaşma boyunca alınan kararlar ve estetik girişimler ne yazık ki memnuniyetsizlik getirebilir. Aceleci olmamakta yarar var. Karar almaktan ziyade araştırmak gereken bir dönem.
16 Nisan da Uranüs-Jüpiter-Plüton arasında oluşan T KARE köklü değişiklikleri beraberinde getirirken, Mars-Ay Düğümleri ve B.M arasında oluşan T Kare duygusal patlamaları, saklanan gerçekleri ve kadersel olayları gündeme getirecek. Doğum haritasında öncü burçların son derecelerinde gezegenleri bulunanlar için dikkatli olunması gereken bir evre.