GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Ocak 2016 Çarşamba 12:29

Doğan önce SMS’le tarif etti, sonra kendi seçildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan tüm meclis üyelerine denetim komisyonlarına uzman isimlerin yazılmasını öneren mesaj gönderdi. Doğan daha sonra, Konak Belediyesi’nin denetim komisyonuna seçildi.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Ocak ayı itibariyle meclislerde seçimi yapılan ve 45 gün süre ile görev yapacak denetim komisyonlarında görev alacaklarla ilgili tarif yaptı. Partinin, 30 ilçesinde bulunan meclis üyelerine mesaj çeken Doğan,  komisyonda çalışacak ve uzman olacak kişilere yer verilmesini istedi. Gönderdiği mesajda, “muhalefette olduğumuz belediyelerde denetim komisyonunda görev alacak meclis üyesi arkadaşlarımız içerisinden mesleki olarak eleştirel yaklaşacak, bilgi ve birikimi olan arkadaşlarımızın önerilerek seçilmesi konusunda katkılarınızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Doğan, meclis üyelerine gönderdiği mesajın ardından Konak Belediyesi’nde görev yapacak denetim komisyonuna seçildi. AK Parti kontenjanından komisyona giren Doğan, Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın görevde olduğu süre boyunca başta olmak üzere ilçe kongresi de dahil birçok konuda ayrıştığı Yalı Grubu’nda yer alan meclis üyeleri ile çalışacak. İsimler, belediyenin bir yıllık çalışmalarını, ihaleleri, yapılan harcamaları inceleyerek rapor hazırlayacak.  Ayrıca, 45 günlük çalışma sonucunda her bir isim ayrı ayrı 5 bin TL’ye yakın çalışma ücreti alacak.