GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İnşaat/Emlak
8 Nisan 2021 Perşembe 09:20

Dikili'de 9 taşınmaz satış vitrininde

Dikili Belediyesi, bünyesinde bulunan üç adet 'arsa', beş adet 'tarla' ve bir adet 'zeytinlik' nitelikli toplam 9 adet taşınmazı açık arttırma usulü ile satma kararı aldı. Beklenen satışların gerçekleşmesi halinde belediyenin kasasına 3 milyon TL'nin girmesi bekleniyor.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İzmir'in turizm cennetleri arasında yer alan Dikili ilçesinde, Dikili Belediyesi bünyesinde yer alan ve metrekareleri 315 ila 7 bin 236 metrekare arasında değişen 9 adet taşınmaz için satış kararı alındı.

Tahmini muhammen bedeli 45 bin TL ila 750 bin TL arasında değişen taşınmazlar için ihale tarihi 29 Nisan belirlenirken, açık arttırma usulü ile gerçekleştirileceği belirtilen taşınmazların beklenen miktarlar üzerinden satılması halinde, belediye kasasına 3 milyon 157 bin TL girmesi planlanıyor.

Yayımlanan metinde ayrıca; İhale saati olarak saat 14'ten 15:20'ye kadar her 10 dakika da bir süre belirlenirken, ihalenin Dikili Belediyesi Kültürevi'nde Encümen  huzurunda gerçekleştirileceği belirtildi.