GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
19 Mayıs 2022 Perşembe 11:14

Derya Tuna: Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok

Oğlu İdo'nun babası İbrahim Tatlıses ile uzun yıllar hayat arkadaşlığı yapan Derya Tuna, önceki gün Marmara Park AVM'de düzenlenen 'Kırmızı Koltuk’ adlı sohbet etkinliğinde, Seda Akgül’ün sorularını yanıtladı. Özel hayatı ve Tatlıses'in sağlık durumuna dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Tuna, 'çapkınlık' yanıtıyla sosyal medyada tepkilerin odağında yer aldı.

Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses 1983 yılında aşk yaşamaya başlamış, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayırmıştı. Ünlü türkücü ile tanıştığı yıllarda Yenikapı'da bir gazinoda sahne aldığını dile getiren Derya Tuna, Türkiye'nin ilk mankenlerinden olduğunu söyledi.

"GELİNİME KAYNANALIK YAPMIYORUM"

Ekim 2011'de şarkıcı oğlu İdo Tatlıses'i manken Yasemin Şefkatli ile evlendiren oyuncu, "İyi ki İdo'nun annesiyim. Onların mutlu olması, beni de mutlu ediyor. Gelinimi kızım gibi seviyorum. Ona kaynanalık yapmıyorum, yapmam da. Oğlumla, ailemle mutluyum, onlar mutlu olsun bana yeter" şeklinde konuştu.

"BEN BİLE GÜZEL KADINA BAKARIM"

Derya Tuna, yöneltilen bir soru üzerine tartışma yaratacak şu açıklamayı yaptı:

"Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz."

'Çapkınlık' hakkındaki sözleriyle sosyal medyada kısa sürede gündem olan Tuna, hemcinslerini kızdırdı ve tepki yorumları aldı.

"O KADAR VAHİM DURUMLAR YAŞANMADI"

Derya Tuna, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun süre tedavi gören İbrahim Tatlıses'in yeniden sahnelere döneceğine her zaman inandığını açıkladı: Öyle yazılan çizilen kadar vahim durumlar yaşanmadı. Mesela konuşamaması gibi bir durum yoktu. Hep konuştu, hatta türkü bile söylerdi. Yeniden sahnelere döneceğinden neredeyse emindik, o da bunu başardı.

"YAKINDA ‘EV’LENİYORUM"

'İbo Show' programı ile ekranlara dönen ve yeniden konserlere başlayan türkücü İbrahim Tatlıses’le uzun süre birlikte olan Derya Tuna, evlenmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna, “Olmaz” cevabını verdi.

Tuna, sunucu Seda Akgül’ün ısrarları üzerine ise “Tırnak içinde ‘ev’leniyorum. Ev bakıyorum. Yakında ev alacağım inşallah” dedi.

"EVİMDE ERKEK TERLİĞİ BİLE YOK"

Bekârlığı sevdiğini belirten 57 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Bekârlık sultanlık demişler. Vallahi çok rahatım. Evimde bir o tarafta oturuyorum, bir bu tarafta oturuyorum. Yemek yapıyorum, yapmıyorum. Kimse bana ‘Şu suyu getirsene’ demiyor. Evimde erkek terliği bile yok."