GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Ocak 2016 Pazartesi 11:17

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye ‘mahkeme’ salvosu!

MHP İzmir Teşkilatı’na uzun süre başkanlık yapan ve 3 yıl önceki kurultayda Bahçeli’ye rakip çıkan Dervişoğlu, muhalefete mahkeme restini seri mesajlar ve sert ifadelerle eleştirdi.

EGEDESONSÖZ – MHP’de sandıkta büyük kan kaybı yaşanan 1 Kasım genel seçimlerinin ardından muhalefet bayrak açarken kurultay tartışmaları da sürüyor.

Olası olağanüstü kurultayda aday olması beklenen Sinan Oğan, Koray Aydın ve Meral Akşener’in destekçilerinden imza toplama çalışmalarını sürdürürken, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklaması gündem oldu.

Bahçeli, olağanüstü kongre için imza toplayan parti içi muhalefete mahkeme yolunu gösterdi. İmzaları işleme koymayacağının mesajını veren Bahçeli, “İmzayı, kim ne kadar toplarsa toplasın. Müracaatları halinde kabulü mümkün olmayacaktır” restini çekti.

Bahçeli’ye ilk tepki Meral Akşener’i destekleyen İzmir İl Teşkilatı Eski Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ndan geldi.

3 yıl önceki kurultayda Bahçeli’ye rakip çıkan Dervişoğlu, muhalefete mahkeme restini sosyal medya hesabından seri mesajlar ve sert ifadelerle eleştirdi.



İŞTE O MESAJLAR

“Milliyetçi-Ülkücü iradeyi "Git, hakkını mahkemelerde ara" diyerek adliye kapısına yönlendiren zihniyet asla unutmasın ki, tarihin en kısa süreli miras davasının tanığı olacaktır... Endişeye mahal yok! Mahkeme bunlardan daha adildir!..”

“Ülkücü iradeyle geldim, mahkeme kararıyla giderim!" demeye getirmek, VALLAHİ YAKIŞMADI, BİLLAHİ YAKIŞMADI!..”

Askeri mahkemelerin kapısında bekledik!
Cezaevi kapısında bekledik!
Morg kapısında bekledik!
Cenazelerimizi kaldırmak için cami avlusunda bekledik!
Şehit Ülküdaşlarımızın hak ve hukuklarını korumak için ağır ceza mahkemelerinin kapısında beklemeye de devam ediyoruz!..
Ne yani, Sulh Hukuk Mahkemesinin önünde beklemekten mi korkacağız?”


Taleplerimizin çiğ köfte kadar kıymet-i harbiyesi olup olmadığına MYK değil, mahkemeler karar verecekmiş... Hadi afiyet olsun bakalım! Yerseniz tabii!..”