GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
21 Kasım 2016 Pazartesi 15:52

Derim Deri kış kreasyonlarını tanıttı

2017 kış sezonu kreasyonunu tanıtıldığı programda, yepyeni deri ceket modelleri katılımcıların beğenisine sunuldu.

İzmir’de, deri sektörünün önde gelen isimlerinden olan İzmirli iş adamı Mehmet Ali Aslan, Kahramanlar Mürselpaşa Bulvarı üzerinde yenilenen showroomunda seçkin konuklarını ağırladı. 2017 kış sezonu kreasyonunu tanıtıldığı programda, yepyeni deri ceket modelleri katılımcıların beğenisine sunuldu.

Derim Deri’nin yeni ürünleri herkesin beğenisini kazanırken, genel koordinatör Rengin Aslan, perakende alanında iddialı olduklarını belirtti. Aslan, "En kısa sürede İzmir’den başlayarak yeni şubeler açacağız. Ayrıca yenilenen internet adresinden de yapacağımız online satışlarla da Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimizle buluşacağız" dedi.

Yeni sezon bayan ve erkek deri ceket modellerinin yanı sıra, birbirinden şık deri çanta ve ayakkabıları da tanıtacaklarını kaydeden Aslan sözlerine şöyle devam etti: Mürselpaşa’nın en eski perakende firmalarından biriyiz. Deri üretiminden, kalıp, kesim ve tasarım dahil olarak üretimin her aşamasında varız. Türkiye’nin birçok farklı noktasına ürün veriyoruz. İlk kurulduğumuz yıllardan bu yana gördüğümüz talebin yanında son 5 yıldır da, deri sektörünün önde gelen kurumsal isimlerine satış gerçekleştiriyoruz. Ankara ve İstanbul’da çalışan pek çok firmanın da tedarikçisi konumundayız. Satış mağazamız ve atölyemizle birlikte bize bağlı olarak çalışan atölyelerle de gelen taleplere cevap veriyoruz. Derim olarak, işin model, kalıp ve dizayn konusunda da tanınan bir marka haline geldik. Yaz ve kış kreasyonlarında son trendleri takip ediyoruz.