GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
15 Aralık 2020 Salı 12:47

Deniz Seki eriyor

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, yaşam koçu Şeyda Coşkun ile kampa girdi. Fazla kilolarından kurtulan ünlü şarkıcı dört aylık zayıflama kampı sürecinde yaşadıklarını anlattı.
Deniz Seki 1995’te birinci geldiği Popshow yarışmasına katıldığında henüz 25 yaşında ve 36 bedendi. Yıllar içinde kilo aldı. Şubat 2018’de, 90’a çıkınca mide küçültme ameliyatı oldu. Dokuz ayda 33 kilo verip 57’ye düştü. Ama son iki yılda bir kısmını geri aldı.
Posta'nın haberine göre; geçen yaz tartıda 76 kiloya çıktığını gören Deniz Seki, yaşam koçu Şeyda Coşkun ile kampa girdi. Hamur işi, gazlı-şekerli içeceklerden uzak durdu. Öğünlerinde somon, hindi, salata, omlet ve şekersiz pudinge yer verdi. Aralarda ödem atan detoks sıvılarından tüketti. 17.00’den sonra bir şey yemedi. Her gün bir saat yürüdü, haftanın üç günü pilates yaptı.
Deniz Seki, dört aylık süreçte 22 kilo verdi. 81’den 59’a düşen popçu şu an 36 beden. Şarkıcının hedefi ise; 56 kilo olmak.
Seki “Kendimi eskisinden daha sağlıklı ve zinde hissediyorum. Karın bölgesinde biraz yumuşama oldu, ama sporla toparlamak üzereyim” dedi.