GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
26 Temmuz 2021 Pazartesi 10:16

Demet Akalın'dan 'Gelinim Mutfakta' açıklaması

Bodrum Bardakçı Koyu'nda iki saat şarkılarını seslendiren Demet Akalın, yeni sezonda sunuculuğunu üstlendiği, Kanal D’nin fenomen yarışma programı hakkında konuştu.

Demet Akalın, Bodrum'da geleneksel hale gelen yaz konserleri kapsamında geçtiğimiz akşam sahneye çıktı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü popçu, şarkı aralarında sevenleriyle sohbet ederek özlem giderdi.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akalın, yeni parçası 'Bi Daha, Bi Daha' hakkında, "Şarkıyı dinlediğimiz an, 'bu olmuş' diyerek ailecek evde tepindik" dedi.

Kanal D'de ekranlara gelen 'Gelinim Mutfakta' yarışmasının yeni sezon sunucusu olan Demet Akalın, "Kaynanalar hazır olsun, kırmızı elmamı alıp geliyorum" şeklinde konuştu.

"SEDA SAYAN'A KIRGINIM" 

Yakın zamanda meslektaşı Seda Sayan ile tatsızlık yaşayan başarılı şarkıcı, "Seda Abla'ya çok kırıldım ama saygım var. Okan'la (Kurt) nikahımızda şahidimizdi" ifadelerini kullandı.

Bodrumlu müzikseverlerle hep bir ağızdan şarkılarını söyleyen popçu, Bodrum Bardakçı Koyu'nda sevenlerine müzik ve eğlence dolu bir gece yaşattı.