GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Nisan 2016 Pazartesi 10:03

Dağıtım iznine geldiği İzmir’de intihar etti

İzmir’in Ödemiş İlçesi'ne dağıtım iznine gelen er 20 yaşındaki Levent Aktuğ, evinin bahçesinde kendini asarak yaşamına son verdi.

Hatay'daki acemi birliğinin ardından usta birliği için Tokat'a gidecek olan Levent Aktuğ, dağıtım izninde 10 günlüğüne memleketi Ödemiş'in Yeniköy Mahallesi'ndeki baba ocağına geldi. İzninin son gününde bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren Aktuğ, kendini astı. Evinin bahçesindeki ağacta Aktuğ'u asılı görenler, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Aktuğ'un olay yerinde öldüğü belirlendi. Atuğ'un cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
20 yaşındaki er Levent Aktuğ'un cenazesi son kez evlerinin önünden geçirilerek helalik alındı. Cenaze evin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Aktuğ'un cenazesi daha sonra Yeniköy Camisi'ne götürüldü. Burada düzenlenen cenaze törenine Aktuğ'un yakınları ve bazı askeri yetkililer katıldı. İkindide kılınan namazın ardından Aktuğ'un ailesi tarafından Türk Bayrağı sarılan tabutu bir süre omuzlarda taşınarak götürüldüğü mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. (dha)