GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Mayıs 2021 Pazartesi 23:14

Dağ'dan Karşıyaka'ya hem tebrik hem stat müjdesi!

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde finalde kaybeden Pınar Karşıyaka'nın başarısıyla gururlandığını belirten AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, kulüp yönetimiyle stadın yapım süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Turgay Büyükkarcı, "Hamza Bey, önümüzdeki haftalarda bizi prosedürleri konuşmak üzere Ankara'ya davet edeceğini bildirdi. Uzun bir aradan sonra ilk kez stadımız için bu kadar çok umutluyuz" diye konuştu

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile birlikte Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde finale kadar yükselme başarısını gösteren ve finalde Burgos'a elenen Pınar Karşıyaka'yı kutlayan Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "FIBA Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı yaşattıkları için baskeetbol takımımıza tekrar teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezon İzmirimize ve ülkemize daha büyük başarılar getireceklerine inancımız tamdır" ifadesini kullandı. Dağ ayrıca, KSK'nin stat süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını, bu sürecin yakın takipçisi olmaya devam edeceklerini de belirtti.

HAMZA DAĞ'A KARŞIYAKA FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, yönetim kurulu üyeleriyle karşıladıkları İzmirli vekil Hamza Dağ'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dağ'a, sırtında 35/5 ve adının soyadının yazılı olduğu forma hediye eden Büyükkarcı,şu değerlendirmelerde bulundu:

"Hamza Dağ vekilimiz, daha önce bizi ve Karşıyaka Belediye Başkanımız Cemil Tugay'ı, Ankara'da ağırlamış, Gençlik ve Spor Bakanımız  Mehmet Kasapoğlu ile görüştürmüştü. Finans sorunu çözüldüğünde stadın yapılabileceğini söylemişti bakanımız. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer de destek olabileceğini ifade etmişti. Hamza Dağ vekilimiz, prosedürleri konuşmak için bizi bu ay sonunda veya önümüzdeki ayın ilk haftalarında yeniden Ankara'ya çağıracak. Prosedürlerin yerine getirilmesinden sonra ihale sürecinin başlayacağını umuyoruz. Stat sorunumuza çözüm bulmak için büyük çaba harcayan Milletvekilimiz Hamza Dağ'a, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirten Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu'na, her zaman yanımızda olan Karşıyaka Belediye Başkanımız Cemil Tugay'a ve stadın yapımına katkı koyacağını açıklayarak bizleri sevindiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'e çok teşekkür ediyoruz. Uzun bir aradan sonra stadımız için ilk kez bu kadar çok umutluyuz."