GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Ocak 2024 Cumartesi 17:50

Dağ'dan ilk mesai... Eski başkanlarla buluşacak

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Hamza Dağ’ın ilk programı belli oldu. Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanları olan Aziz Kocaoğlu, Burhan Özfatura ve Yüksel Çakmur’u ziyaret edecek.

EGEDESONSÖZ – Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Hamza Dağ’ı açıkladı.

Açıklamanın ardından Dağ, İzmir’e geldi ve parti teşkilatı tarafından Adnan Menderes Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı.

Dağ’ın İzmir’e gelişinin ardından ilk programı netleşti. Dağ ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarını ziyaret edecek. Dağ, ilk olarak 21 Ocak Pazar günü saat 14:00’te İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özfatura’ya basına kapalı bir ziyaret gerçekleştirecek. Ardından saat 16:30’da İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yüksel Çakmur'a basına kapalı bir şekilde ziyaret edecek.

Dağ, son olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu 22 Ocak Pazartesi günü ziyaret edecek ve ziyaretlere ilişkin basın açıklaması gerçekleştirecek.

Program şu şekilde:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ'ın 21 Ocak 2024 Pazar günü programı

14.00: İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Sn. Burhan Özfatura Ziyareti (Yer: Balçova Termal Tesisleri)  (Basına Kapalı) 

16.30: İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Sn. Yüksel Çakmur Ziyareti (Basına kapalı)

22 Ocak Pazartesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aziz Kocaoğlu (Basına kapalı)

Ziyaretlere ilişkin basın açıklaması