GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Temmuz 2024 Çarşamba 18:15

Dağ'dan Büyükşehir'e İZBETON çıkışı: İzmir zaman kaybediyor!

İZBETON’un süresinde tamamlanmayan inşaatlarla ilgili kooperatiflere sözleşme feshi göndermesiyle ilgili eleştirilerde bulunan AK Partili Hamza Dağ “Ciddiyetten uzak, liyakatsiz bir süreç yönetimi ile İzmir kentsel dönüşümde her geçen gün zaman kaybetmektedir." ifadelerini kullandı

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON geçtiğimiz dönem başlatılan kooperatifleşme ile kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında sözleşmelerde belirtilen tarihlerde inşaatını tamamlayamayan kooperatiflerle sözleşmeleri tek taraflı olarak feshetti.

Fesih kararına AK Parti’den peş peşe tepkiler gelmeye başladı. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ fesihle ilgili sosyal medya hesaplarından eleştiride bulundu.

Dağ şu açıklamalarda bulundu:

Yıllardır İzmir’i yöneten anlayışın başarısız çalışmalarına yeni bir örnek…

Kentsel dönüşüm konusu İzmir’in en ivedikli meselelerinden biriyken bu meseleye birilerinin cebini doldurmak için bir araç olarak bakarsanız işte ortaya bugünkü tablo çıkar.

Ciddiyetten uzak, liyakatsiz bir süreç yönetimi ile İzmir kentsel dönüşümde her geçen gün zaman kaybetmektedir.

Umuyoruz ki önümüzdeki süreçte İzmirli hemşehrilerimizin güvenli konutlara erişebileceği çalışmalar hayata geçirilebilir.