GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Kasım 2016 Pazar 15:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu densizlerin amacı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dokunulmazlıklar üzerinden Meclis'e millete yargıya meydan okuyan ve hatta hakaret eden bu densizlerin amacı Türkiye’yi uluslararası alanda sıkıntıya sokmaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da düzenlenen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fahri Doktora Tevdi törenine katıldı.

İşte Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmadan satır başları:

80 milletvekilini aldıkları günün ertesinde halkı sokağa davet ettiler.Ölen Kürttü öldüren de Kürttü. Bunu onlar yaptı.Yaşanan hadise son derece açık ve nettir. TBMM tüm milletvekillerinin dokunulmazlıklarını kaldırdı. Bu sadece onlar özel bir durum değil. Ama şu anda batının ağzına bakın.

Dokunulmazlıklar üzerinden meclise millete yargıya meydan okuyan ve hatta hakaret eden bu densizlerin amacı Türkiye’yi uluslarası alanda sıkıntıya sokmaktır.

Benim uluslararası bu saldırılardan en ufak bir endişem yoktur. Benim için aslolan milletimdir. Milletim ne diyor. Ya batı bizim için hiç hayırlı rüya gördü mü? 53 sene Türkiye’yi Avrupa Birliği kapısında bekleyen batıdan biz ne bekleyeceğiz? Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.

Biz çalışalım inanın bunları sollayıp geçeriz.

Türkiye son 3 yılda yaşadıkları nedeniyle kendisine yeni bir yol çizmiş bir ülkedir.