GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
10 Haziran 2024 Pazartesi 13:13

CNBC-e'de yayınlanacak ilk diziler açıklandı

Türk televizyon tarihine farklı yayın formatı ve Türkçe altyazılı içeriğiyle iz bırakan CNBC-e, bugün yeniden ekranlara dönüyor.

İlbak Holding bünyesinde yer alacak olan CNBC-e, gün boyu sürecek canlı yayın içeriğiyle bölgeye dair finans ve iş dünyası haberlerine yer verirken iç ve dış yapımlardan alınan dizi, yarışma programı gibi farklı eğlence içerikleriyle ekranlarda yerini alacak.

CNBC-e'nin yayınlanacak diziler belli oldu. İşte merak edilen o diziler...

Dexter: Dexter, 3 yaşındayken annesinin katilini gözlerinin önünde izlemek zorunda kalmış ve bu travma onu derinden etkilemiştir. Harry Morgan adında bir polis dedektifi tarafından evlat edinilen Dexter, Harry'nin "Kara Kod" adını verdiği bir ahlak kurallarına göre yetiştirilir. Bu kurallar, Dexter'ın sadece "kötü" olarak gördüğü insanları öldürmesine izin verir. Dexter, dışarıdan bakıldığında sıradan bir adam gibi görünse de, içinde karanlık bir benlik barındırır. Bu durum, Dexter'ı sürekli bir iç çatışmaya sürükler. Bir yandan normal bir hayat yaşamaya çalışırken, diğer yandan da seri katil içgüdülerini bastırmaya çalışır.

Simpsons: Simpsonlar, Matt Groening tarafından yaratılan ve 1989 yılından beri Fox Broadcasting Company'de yayınlanan bir Amerikan animasyon durum komedisidir. Dizi, Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie'den oluşan orta sınıf bir Amerikan ailesinin satirik bir parodisidir. Şov, Springfield adlı kurgusal bir şehirde geçmekte ve Amerikan kültürünü, toplumunu, televizyonunu ve farklı insanlık hallerini hicvetmektedir.

The X-Files: The X-Files, Chris Carter tarafından yaratılan ve 1993'ten 2002'ye kadar Fox kanalında yayınlanan bir Amerikan bilimkurgu, gerilim ve dram dizisidir. Başrollerinde David Duchovny ve Gillian Anderson'ın yer aldığı dizi, FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully'nin doğaüstü olayları araştırmalarını konu alır.

Gangs Of London: Gangs Of London, Gareth Evans ve Matt Flannery tarafından yaratılan ve 2020'den beri Sky Atlantic kanalında yayınlanan bir İngiliz suç dram dizisidir. Dizi, Londra'nın yeraltı dünyasını ve şehrin kontrolü için verilen amansız mücadeleyi konu alıyor.

The Offer: The Offer, Mario Puzo'nun ikonik romanı Baba'nın sinema uyarlamasının yapım sürecini anlatan, 2022 yılında Paramount+'ta yayınlanan bir Amerikan drama mini dizisidir. Albert S. Ruddy'nin aynı adlı anı kitabından uyarlanan dizi, Miles Teller, Matthew Goode, Juno Temple, Giovanni Ribisi ve Dan Fogler gibi isimlerin yer aldığı geniş bir kadroya sahiptir.