GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Nisan 2023 Perşembe 12:44

Çıray'dan Özlale'ye 'Gürban'lı' yanıt: Kötü gösteren vekilleri atayan!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Ümit Özlale’nin bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamalara yanıt veren Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti’yi kötü gösterenin kendisinin değil gösterilen milletvekili adaylarının olduğunu ifade etti.

EGEDESONSÖZ – İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Ümit Özlale’nin bügün gerçekleşen bayramlaşma töreninde kendisi ile ilgili yaptığı açıklamalara yanı verdi.

Özlale bayramlaşma töreninde “Beraber çalıştığımız, aynı davaya inandığımız, halen de meclis çatısı altında bu partinin milletvekili sıfatını taşıyan herhangi bir resmi kaynağa dayanmadan İYİ Parti’yi kötü göstermesine üzülüyoruz. Kızmıyoruz, üzülüyoruz. Çok net söylüyorum İYİ Parti, önümüzdeki dönemde beklenenin çok üstünde oy alacak” demişti..

Milletvekili Çıray, Gaziantep milletvekili adayı Mehmet Mustafa Gürban’ın sosyal medya paylaşımlarını ekran görüntüsünü paylaşarak İYİ Parti’yi kötü gösterenin kendisinin olmadığını ifade etti.

Çıray’ın paylaşımları şu şekilde:

Ümit Özlale bana atfen, "..herhangi bir resmi kaynağa dayanmadan İYİ Parti’yi kötü göstermesine üzülüyoruz. Kızmıyoruz, üzülüyoruz” demiş. Kendisini severim. Kastını söylerse cevap veririm. Ancak İYİ Parti'yi atadığı bazı adaylar ile kötü gösteren başkası.

Yazmayacaktım ama yine cevaben yazmak zorunda bıraktınız: Adaylar açıklanmadan önce bana özel yapılan anketin İzmir bölümünde "14 Mayıs seçimlerinde katılımcıların %6,8’i İYİ Parti’ye oy vereceklerini ifade ettiler" diyordu. Hatırlarsanız bunu size söylemiştim.