GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Mayıs 2020 Perşembe 13:23

Cipi denize atıp gitmişti: Nedeni belli oldu!

İzmir'in Urla İlçesi'ndeki Karantina Adası girişinde herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Bir sürücü etraftakilerin şaşkın bakışları arasında, el frenini indirip çalıştırdığı aracını denize doğru sürdü. Lüks cip denize düşerken sürücüsü hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı.

İzmir'in Urla İlçesi'ndeki Karantina Adası girişinde esrarengiz bir olay yaşandı. Karayı adaya bağlayan şeritte yolun ortasına park eden araç sürücüsü, etraftakilerin şaşkın bakışları arasında, el frenini indirip çalıştırdığı aracını denize doğru sürdü.

Üst kısmı çıplak araç sürücüsü ise hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı. O anlar çevredeki bir yurttaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
Lüks cipi el frenini indirdikten sonra denize salan kişinin B.G. (27) olduğu belirlendi. Balıkesir'de oturduğu saptanan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen B.G., ekipler tarafından ailesine teslim edildi. B.G. hakkında herhangi bir işlem yapılmadı. Araç sahibinin, B:G.'nin ailesiyle konuşarak sorunu çözdüğü ve şikayetçi olmadığı öğrenildi.(DHA)

İŞTE O ANLAR: