GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
27 Eylül 2017 Çarşamba 20:26

Cinsiyetini değiştirmişti: Evliliğe ilk adımı attı

Geçtiğimiz günlerde 'Bekarlığa Veda' partisi düzenleyen Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu bugün nikah masasına oturdu. Sarıyer, Bahçeköy’de bir mekanda gerçekleştirilen düğüne gelin ve damadın akrabalarının yanı sıra sanat camiasından birçok isim katıldı.

Üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren ve bu kararı ardından çok konuşulan Rüzgar Erkoçlar, bugün Tuğba Beyazoğlu ile nikah masasına oturuyor. Erkoçlar ile Beyazoğlu'nun nikah öncesi gelinlik ve damatlık ile olan fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Davulla-zurnayla kız evine giden genç oyuncu o anları sosyal medya hesabından 'Kız evine gidiyoruz' notuyla paylaştı. Nişanlısıyla birlikte göbek attan Erkoçlar kameralara böyle yansıdı. 

SARIYER'DE EVLENDİ
Tiyatro ve sinema oyuncusu Rüzgar Erkoçlar (31), iki yıldır nişanlı olduğu Tuğba Beyazoğlu (24) ile bu akşam Sarıyer Bahçeköy’de gerçekleşen görkemli düğün ile evlendi.

Damat Rüzgar Erkoçlar'ın nikah şahidi gazeteci Cengiz Semercioğlu, gelin Tuğba Beyazoğlu'nun nikah şahidi Seren Serengil oldu.

Düğün öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Erkoçlar, “Heyecanlıyım, çok fazla bir şey hissedemiyorum. Yarın falan farkına varacağız herhalde” dedi. Tuğba Beyazoğlu yağmur yağdığının söylenmesi üzerine, “Düğün bereketi diyelim. İnşallah evliliğimiz güzel gider, yağmurun yağması gibi bereketli ve huzurlu gider” diye konuştu. 

Erkoçlar balayı soruları üzerine ise sinema çekimleri olduğundan balayına ilerleyen zamanda çıkacaklarını kaydetti. (Hürriyet)