GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
2 Kasım 2018 Cuma 23:27

Cim-Bom kaçtı, Fener yakaladı... Olaylar çıktı!

Süper Lig'de 11. haftanın en önemli karşılaşmasında Galatasaray'ın 2-0 öne geçtiği maçta Fenerbahçe müthiş bir geri dönüş yaptı ve maç 2-2 berabere bitti. Derbide bitiş düdüğünün çalmasının ardından saha içi karıştı

Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Fenerbahçe'nin gollerini penaltıdan 66. dakikada Valbuena ve 72. dakikada Jailson atarken, ev sahibi Galatasaray'ın gollerini 31. dakikada Donk ve 49. dakikada Linnes kaydetti. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 20'ye yükseltip liderlik yarışını sürdürürken Fenerbahçe de puanını 11 yaptı.

Derbinin bitiş düdüğünde saha içi karıştı. Maç içerisinde Soldado ile Belhanda bir tartışma yaşamıştı. Maçın bitiş düdüğü ile de ikili arasındaki gerginlik büyüdü. İki takım futbolcuları olayları sakinleştirmeye gittiğinde bir anda saha içi karıştı.

Fenerbahçeli futbolcu Jailson, Galatasaraylı Belhanda’ya tokat atınca gerginlik yükseldi. Yedek kulübesinden gelen Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Fenerbahçeli Martin Skrtel’in kafasına müdahalede bulundu. Bütün bu yaşanan olayların ardından Jailson’un Belhanda’ya attığı tokat sebebiyle Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet tarafından kovalandı. Jailson kaçarak soyunma odasına doğru uzaklaştı.

Stat: Türk Telekom 
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşcıoğlu 
Galatasaray: Muslera, Linnes, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Ömer Bayram, Donk, Ndiaye (Dk. 88 Maicon), Onyekuru (Dk. 86 Feghouli), Belhanda, Rodrigues (Dk. 74 Selçuk İnan), Sinan Gümüş 
Fenerbahçe: Harun Tekin, Isla, Skrtel, Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Eljif Elmas, Ayew, Benzia (Dk. 46 Alper Potuk), Valbuena (Dk. 78 Soldado), Frey (Dk. 90 2 Reyes) 
Goller: Dk. 31 Donk, Dk. 49 Linnes (Galatasaray), Dk. 66 Valbuena (Penaltıdan), Dk. 72 Jailson (Fenerbahçe) 
Sarı kartlar: Dk. 24 Neustaedter, Dk. 34 Eljif Elmas, Dk. 59 Alper Potuk, Dk. 65 Isla (Fenerbahçe), Dk. 61 Sinan Gümüş (Galatasaray)