GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
2 Temmuz 2016 Cumartesi 11:49

Çiğli Meclisi’nde ‘Sandal’ kavgası, Başkan’dan çok sert sözler!

Başkan Arslan ÇİBEM Müdürü Sandal’ın şikayet edilmesiyle ilgili, “Bir tane isimsiz, imzasız dilekçe bakanlığa kadar gönderiliyor. Merkezin başına Marksist, Leninist ve Ateist bir müdür getirilmiş. Bunu yazanın Allah belasını versin” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ - Çiğli Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Başkan Hasan Arslan idaresinde gerçekleşti.

- BORNOVA MECLİSİ'NDE ATATÜRK BÜSTÜ TARTIŞMASI... 

Oturumda Başkan Arslan, ÇİBEM Müdürü Serdal Sandal’ın şikayet edilmesiyle ilgili konuştu ve “Bir tane isimsiz, imzasız dilekçe bakanlığa kadar gönderiliyor. Çiğli Belediyesinde eğitim merkezi açılmıştır, başına da Marksist, Leninist ve Ateist bir müdür getirilmiş. Bunu yazanın Allah belasını versin. Aydınlanmış bir ülkedeyiz. Halen insanların kafa yapısıyla uğraşıyorlar ki bizim arkadaşımızın böyle bir kafa yapısı da yoktur” dedi.

SEN NEDEN RAHATSIZ OLUYORSUN?

İstanbul Atatürk Havaalanı’nda yaşanan patlamaya ilişkin de açıklama yapan Arslan, “Geçen sene 7 Haziran’dan bu güne kadar Suruç, Ankara, İstanbul’da olan patlamalar gibi birkaç patlama daha olmuştur. Halkımız terör tehdidi altındadır. Terör ne ramazan dinliyor nede terörün önlemleri alınıyor. Komşularımız olan Irak ve Suriye’deki olayların son bulmasını, özellikle Müslümanların Müslümanları boğazlama olayının son bulmasını temenni ediyorum. En son dinimiz olan Müslüman, yüce dinimizin inanışları ne yazık ki, diri diri insanların kellesini kesmektir” diye konuştu.

AK Parti Meclis Üyesi Atilla Atlı müdahale ederek “Başkanım Müslümanlıkla IŞİD’i karıştırmayalım. Ben Müslüman’ım” dedi.  Arslan da, “Sen neden rahatsız oluyorsun bundan” cevabını verince Atlı, “Müslümanlıkla bazı kişileri karıştırmayın, onlar Müslüman değil, ben onları Müslüman olarak görmüyorum. Müslümanlığa başkan değil başbakan bile laf söylese karşı dururum” ifadelerini kullandı.