GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Mart 2024 Cumartesi 16:53

Çiğli lansmanında dikkat çeken detay… ‘Kılıçdaroğlu’ dedi, salon yıkıldı!

CHP Çiğli Belediye Başkan adayı Onur Emrah Yıldız’ın projelerini tanıttığı lansman toplantısında CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel bir konuşma gerçekleştirdi. Yücel konuşmasında, eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun adı geçirince salondaki izleyecilerin tamamı Kılıçdaroğlu’nu dakikalarca ayakta alkışladı.

Büşra ÇETİNKAYA/EGEDESONSÖZ- CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, 31 Mart seçimleri sonrası ilçede gerçekleştireceği projelerinin tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

CHP ADAYI YILDIZ ANLATTI… ÇİĞLİ’DE NELER DEĞİŞECEK?

Toplantıda ise dikkat çeken bir detay yaşandı. CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, programda konuşmasını gerçekleştirirken “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bir tarifte bulundu” cümlesini kullandı. Bu esnada salonda bulunan katılımcılar Kılıçdaroğlu’nu dakikalarca ayakta alkışladı.

TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU
Alkışların ardından Yücel, “Tüylerim diken diken oldu, boğazımda yutkunma var. Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok seviyoruz arkadaşlar, biz bu fitili Kemal Kılıçdaroğlu’yla yaktık. Kendisi ’22 yıldır ülkeyi yöneten baskıcı AKP iktidarını sandıkta değiştireceğiz’ dedi. Kılıçdaroğlu’nun o sözünü yerde bırakacak mıyız?” dedi.