GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Ocak 2019 Pazartesi 17:25

Çiğli’den Narlıdere’ye kaydırılan Aday Engin: Hizmet için çok çalışacağız!

Narlıdere Belediye Başkan Adayı Engin, “Bu onurlu görevi veren başta Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize, İl Başkanıma, İlçe Başkanlarımıza ve örgütlerimize çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet için çok çalışacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından MYK’dan PM’ye Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak gönderilen İl eski Başkanı Ali Engin, saatler süren toplantı sonrasında Narlıdere Belediye Başkan Adayı ilan edildi.

Engin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizin takdirleriyle İzmir'imizin güzel ilçesi Narlıdere’de, 2019 Yerel Seçimlerinde halkımıza hizmet etmek için Belediye Başkanlığına aday gösterildim. Bana bu onurlu görevi veren başta Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize, İl Başkanıma, İlçe Başkanlarımıza ve örgütlerimize çok teşekkür ediyor, belediye meclis üyesi aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Ayrıca Belediye Başkan Aday Adaylarına, partililerimize ve vatandaşlarımıza bu süreçte desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet için çok çalışacağız” ifadelerini kullandı