GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
22 Ağustos 2016 Pazartesi 10:17

Çiğli'de satranç heyecanı

Çiğli Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen satranç turnuvasında 93 sporcu kıyasıya mücadele etti.

Çiğli Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen satranç turnuvasında heyecanlı dakikalar yaşandı. Çiğli Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından toplam üç kategoride düzenlenen Satranç turnuvasında 93 sporcu Akvaryum Kafe’de bir araya geldi. 

İzmir’in çeşitli ilçelerinden katılımın olduğu turnuva iki gün sürdü. Zorlu mücadelelerin yaşandığı satranç turnuvasında A kategorisinde birinci Akın Aydın, ikinci Ulya Köse, üçüncü Ulaş Er; B kategorisinde birinci Anıl Aka Aksu, ikinci Mustafa Baray Ter, üçüncü ise Alper Özbek; C kategorisinde ise birinci Nazım Efe Özkeskin, ikinci Tan Ozan Nalbant ve üçüncü ise Mustafa Kadir Uçar oldu. Dereceye girenlere madalya ve kupaları Çiğli Belediye Başkan Vekili Meltem Ergün ile Federasyon İzmir İl Temsilcisi Engin Denizalev tarafından verilirken, A kategorisinde en iyi bayan birincisi Ulya Köse, B kategorisinde en iyi bayan birincisi Ecem Öztürk, C kategorisinde ise en iyi bayan birincisi Deniz Berk oldu.