GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Ağustos 2016 Salı 10:47

Çiğli'de resim kurslarına yoğun ilgi

Çiğli Belediyesi tarafından verilen resim kursiyerlerin eserleri göz kamaştırıyor.  Temmuz ayında başlayan ve birbirinden güzel eserlerin ortaya çıktığı kurslara özellikle gençlerden büyük ilgi yaşanırken, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan kursiyerleri sık sık ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.
Çiğli Belediyesi Kültür Müdürlüğü Temmuz ayında resim branşında ücretsiz resim kursu başlattı. Yoğun ilgi gören resim kursunda, çocuklar için resim, güzel sanatlara hazırlık ve karakalem dallarında eğitim veriliyor.   Resim ve El Sanatları Öğretmeni Martıgül Kalkan tarafından verilen kurslarda kursiyerler yoğun bir eğitim alıyorlar. Kursiyerlerin, Eylül ayına kadar alacakları eğitim sırasında birçok eser yapması planlanıyor.
 
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, vatandaşın talebine göre kursları düzenlediklerini söyledi. Çocukların ve güzel sanatlara hazırlık yapan öğrencilerin kursa yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Arslan şöyle konuştu; “Resim ve güzel sanatlar alanlarında hayallerine ulaşmak isteyen herkes için güzel bir fırsat sunduk. İsteyen herkesin katılım sağlayabilmesi kurslarımızı ücretsiz yaptık. Hemen her yaştan kursiyerimiz var. Fiziki olduğu kadar sanatsal ve kültürel hizmetlere önem veriyoruz. Kurslarımızdan yararlanmak isteyenleri bekliyoruz. Kurslarımız ücretsiz.”